فرماندار اندیکا /در جلسه کارگروه آرد ونان شهرستان بر لزوم رسیدگی به مشکلات بهداشتی و کیفیت آرد و نان در خبازیهای سطح شهرستان تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ، جلسه  کارگروه آرد و نان شهرستان اندیکا در روز دوشنبه مورخ ۹۹/۴/۲۳ به ریاست فرماندار، بخشداران، دبیر کارگروه آرد و نان و سایر اعضاء در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد. در ابتدای جلسه روح الله ظاهری دبیر کارگروه آرد ونان شهرستان به پیگیری مصوبات جلسه قبل و ارائه گزارش پرداخت. در ادامه دکتر حیدر کاظمی فرماندار ضمن خیر مقدم و خوش‌آمد گویی به حاضرین بر لزوم کیفیت آرد و نان در نانوانی‌های سطح شهرستان تاکید و اظهار داشت ؛
هدف از تشکیل کارگروه آرد و نان نظارت بر صدور مجوزها و نانوایی‌ها، کیفیت نان و بررسی و رسیدگی به مشکلات آرد و بهداشتی نانوایی‌ها برای رضایت‌مندی مردم دانست و افزود ؛ کیفیت نان از آنجا که با سلامت مردم سر و کار دارد برای ما بسیار مهم و حیاتی است. در ادامه پس از بحث و تبادل نظر سایر اعضا، مقرر گردید هرگونه سهمیه کسر شده از واحدهای صنفی نانوایی در قالب مشوق‌های تشویقی به واحدهایی که از لحاظ موازین تعیین شده وضعیت مناسبی دارند اهدا شود.
هم‌چنین موضوع تفکیک آرد عشایری مسجدسلیمان از استان چهارمحال بختیاری در جلسه مطرح و مقرر گردید جلسه‌ای تخصصی در این خصوص با حضور مدیران کل امور عشایر دو استان و مدیران شهرستانی متولی امر جهت ارائه راهکارهای کارشناسی و دقیق برگزار گردد. با عنایت به حذف حواله‌های کاغذی جهت دریافت سوخت نانوایان و پیاده سازی سیستم اینترنتی مرتبط از طریق دستگاه pos مقرر گردید اتحادیه نانوایان ضمن اطلاع رسانی دقیق به اعضای تحت پوشش در این خصوص اقدامات مقتضی را به عمل آورد.

40